Wie ben ik?

Welkom op mijn website, ik ben Liesbeth van Oord en trotse moeder van River, geboren op 18 oktober 2018 ♥  Vanaf januari 2019 ben ik weer aan het werk en begeleid ik kinderen en volwassenen naar ontspanning.

River 18-10-'18 Ons wondertje

In 2012 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen naast de baan die ik toen had als pedagogisch medewerkster. Ik heb 16 jaar ervaring met kinderen van 0-12 jaar en heb o.a. gewerkt met tweetalige kinderen en diverse cursussen gevolgd. Ik was altijd op zoek naar meer uitdaging en wilde handvatten leren hoe ik de kinderen nog beter kon begeleiden. Ik startte in 2012 met het geven van voedingsadviezen en inmiddels zijn daar heel wat activiteiten aan toegevoegd. Vanaf 2018 houd ik mij niet meer bezig met voedingsadvies, maar ik richt mij helemaal op het geven van massages en yoga en het begeleiden van volwassenen en kinderen naar ontspanning.

Het werken met kinderen is mijn passie en ik zie het als mijn missie de kinderen van deze tijd te begeleiden. Dit doe ik door middel van kindermassage, Bars behandelingen, aromatherapie, mindfulness, helende verhalen en gedichten, kinderyoga, ontspanningsoefeningen en adviezen aan ouders om het kind op weg te helpen naar een ontspannen leven.

Op deze website vind je meer informatie over mijn werk als ontspanningscoach en wat ik wellicht voor jouw kind en gezin kan betekenen. Wees welkom voor een vrijblijvende kennismaking of een consult. Of kom naar de yogalessen of één van de workshops. Vanaf 2019 ook voor baby's!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 gedachten over “Wie ben ik?

  1. Pingback: Kindermassage bevordert de nachtrust. – Kinderen van DEZE tijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *