Wie ben ik?

Ik ben de trotse moeder van River.

Ik weet als geen ander hoe het is om alle ballen in de lucht proberen te houden. Moeder worden verandert je leven en zet alles op zijn kop. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik na jarenlang wachten moeder mocht worden in 2018. Het is het allermooiste, maar ook zeker het zwaarste wat ik ooit mocht doen...                         De verantwoordelijkheid die je hebt voor zo'n kleintje en het begeleiden van je kind naar zelfstandigheid, de balans vinden tussen beschermen en loslaten. En daarnaast ook nog een bedrijf runnen, tijd maken voor mijn partner, het huishouden, vrienden... Herken je dat? Voor jezelf zorgen komt vaak pas op de laatste plaats. En laat dat nu juist de sleutel zijn tot meer rust en harmonie in je gezin. Goed voor jezelf zorgen is een noodzaak! 

Het werken met kinderen is mijn passie. Ik heb 16 jaar lang op verschillende groepen als pedagogisch medewerkster gewerkt. Door gezondheidsproblemen ben ik steeds minder gaan werken en ben ik het gaan combineren met mijn eigen bedrijf. In 2012 startte ik LiesVoedingsadvies en heb jarenlang met plezier volwassenen mogen begeleiden naar een gezonde leefstijl. Maar ik wilde meer, ik voelde dat ik iets anders wilde gaan doen en zag ook een grote behoefte bij de kinderen op mijn werk. De behoefte aan meer ontspanning.

Zo is het balletje gaan rollen en werd ik ontspanningscoach voor kinderen. Dat begon met kindermassage, maar al gauw kwam daar steeds meer bij. En werd ZonneZieltjes meer dan alleen ontspanning. Naast de kinderen die ik mocht begeleiden, kwamen ook de moeders. En daar was de sleutel die ik eerder noemde, als moeders goed voor zichzelf zorgen en in balans zijn, werkt dit door in het hele gezin. Lees meer op mijn site over mijn aanbod.

Ik help jullie graag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 gedachten over “Wie ben ik?

  1. Pingback: Kindermassage bevordert de nachtrust. – Kinderen van DEZE tijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *