Kinderyoga in Bibliotheek

Vanaf 13 september 2019 ben ik elke 2e vrijdag van de maand in de bibliotheek Papendrecht te vinden! Ik zal hier in de ochtend les geven in Kinderyoga aan peuters en ouders en in de middag zijn kleuters welkom. De yoga wordt gegeven aan de hand van een prentenboek gericht op de leeftijd.

10:30 Start de les voor peuters van 2,5 - 4 jaar (incl. ouder) in het kinderhoekje van de bibliotheek. Daar zullen yogamatjes te vinden zijn en kunnen de peuters met papa/mama of opa/oma genieten van een verhaal en daarbij horende yogahoudingen. Plezier staat voorop, verder is er aandacht voor een stukje massage over de kleding, muziek en ontspanning.

Van 14:45 - 15:30 zijn kleuters van 4-6 jaar welkom voor Kinderyoga met een prentenboek. De (groot)ouder mag uiteraard in de bibliotheek blijven, maar hoeft niet bij de les aanwezig te zijn. In deze les zijn de houdingen al wat uitdagender en wordt ook samenspel gestimuleerd. 

Kinderyoga is goed voor de motoriek, het bevordert de concentratie, de taal -en spraakontwikkeling, de fantasie, het versterkt de spieren en helpt prikkels te verwerken en te ontspannen. Kom het zelf ervaren en geef je op via het FB evenement, de mail of bij de bibliotheek. Je betaling is de bevestiging van aanmelding. Het gaat door bij minimaal 2 aanmeldingen, maximaal 6.

Locatie: Bibliotheek Papendrecht, Veerweg 135
Kosten peuter- en ouder: 12,50 per les 
30,- voor 3 lessen 40,- voor 4 lessen                                                                                Kosten kleuter: 7,50 per les                                                                                                    Data 2019: 13-09  11-10   08-11   13-12

In elke les gebruik ik een ander themaboek. Het boek zal ik delen op FB ZonneZieltjes. Na de les is er ruimte om vragen te stellen en tips te ontvangen mbt ontspanning voor je kind.

Graag tot ziens in de bieb!