Kinderyoga

Ivm de aangescherpte maatregelen is er momenteel geen kinderyoga... Vanaf 2021 zal ik weer lessen op gaan starten en die worden dan gegeven in de Leilinde school in Papendrecht. Je kunt jouw zoon/dochter alvast op de wachtlijst zetten.

Kinderen die yoga beoefenen ontwikkelen gezonde en sterke botten. Daarnaast bevordert het de creativiteit en concentratie, kinderen kunnen hun emoties beter benoemen en reguleren. Ze ontspannen makkelijker en slapen beter. Kortom; kinderyoga is gezond, maar vooral heel leuk. Plezier staat altijd voorop! 

   

In 2018 heb ik de opleiding Docent Kinderyoga van Helen Purperhart afgerond. Vanaf mei 2018 geef ik yogalessen aan kinderen vanaf de peuterleeftijd. Ook geef ik lessen en workshops aan ouders en kinderen. Wat is er nu fijner dan samen ontspannen? Yogalessen/workshops op aanvraag is ook mogelijk. Kinderyoga op de school of opvang van jouw kind(eren)? Of een workshop Kinderyoga in de klas voor leerkrachten? Neem contact op met mij voor meer informatie! 

Je kunt jouw kind aanmelden voor de yoga of een workshop via de mail; zonnezieltjes@ziggo.nl Ik stuur je dan een inschrijfformulier toe en de algemene voorwaarden. Meer weten? Bel naar 06-81022710                  (Actuele informatie via Facebook

Ik hoop je te zien in één van mijn lessen of workshops. Yoga is fijn, leuk, uitdagend en ontspannen!  Namasté ♥

*Extra: leuke Berenjacht yogaserie. Download het hier en doe mee! Wij gaan op Berenjacht kinderyoga van ZonneZieltjes  Of kijk het filmpje op FB via deze link: https://www.facebook.com/ZonneZieltjes/videos/222807642158972/