Kinderyoga

Nieuwe yogareeks vanaf september 2020! Vanaf woensdagmiddag 2 september tot 7 oktober is er weer Kinderyoga in het Inspiratiecentrum. Kinderen tussen de 5 en 10 jaar zijn welkom van 14:30 - 15:30. Kosten per losse les bedraagt 10,-. Een reeks van 6 lessen is 55,-. (minimale afname 4 lessen). Wil jouw kind eerst een proefles volgen? Dat is mogelijk op woensdagmiddag 26 augustus van 14:30 - 15:30, kosten 7,50. Na de les ben ik nog een uur aanwezig om vragen te beantwoorden en je kunt je dan ook direct inschrijven. 

Kinderen die yoga beoefenen ontwikkelen gezonde en sterke botten. Daarnaast bevordert het de creativiteit en concentratie, kinderen kunnen hun emoties beter benoemen en reguleren. Ze ontspannen makkelijker en slapen beter. Kortom; kinderyoga is gezond, maar vooral heel leuk. Plezier staat altijd voorop! 

   

In 2018 heb ik de opleiding Docent Kinderyoga van Helen Purperhart afgerond. Vanaf mei 2018 geef ik yogalessen aan kinderen vanaf de peuterleeftijd. Ook geef ik lessen en workshops aan ouders en kinderen. Wat is er nu fijner dan samen ontspannen? Yogalessen/workshops op aanvraag is ook mogelijk. Kinderyoga op de school of opvang van jouw kind(eren)? Neem contact op met mij voor meer informatie! 

De lessen worden momenteel gegeven in het Inspiratiecentrum in Papendrecht. Doe jij ook mee? Of kom naar één van de leuke workshops. Je kunt jouw kind aanmelden voor de yoga of een workshop via de mail; zonnezieltjes@ziggo.nl Ik stuur je dan een inschrijfformulier toe en de algemene voorwaarden. Meer weten? Bel naar 06-81022710                  (Actuele informatie via Facebook

Ik hoop je te zien in één van mijn lessen of workshops. Yoga is fijn, leuk, uitdagend en ontspannen!  Namasté ♥

*Extra: leuke Berenjacht yogaserie. Download het hier en doe mee! Wij gaan op Berenjacht kinderyoga van ZonneZieltjes  Of kijk het filmpje op FB via deze link: https://www.facebook.com/ZonneZieltjes/videos/222807642158972/