Kinderyoga

Kinderen die yoga beoefenen ontwikkelen gezonde en sterke botten. Daarnaast bevordert het de creativiteit en concentratie, kinderen kunnen hun emoties beter benoemen en reguleren. Ze ontspannen makkelijker en slapen beter. Kortom; kinderyoga is gezond, maar vooral heel leuk. Plezier staat altijd voorop! 

In 2018 heb ik de opleiding Kinderyoga van Helen Purperhart afgerond. Vanaf mei 2018 geef ik yogalessen aan kinderen vanaf de peuterleeftijd. Ook geef ik lessen en workshops aan ouders en kinderen. Wat is er nu fijner dan samen ontspannen?

Ook geef ik yogalessen/workshops op aanvraag, bijvoorbeeld op de school van jouw kind of BSO/dagverblijf. Na de zomervakantie zal ik verschillende samenwerkingen aangaan, houdt hiervoor mijn site en FB-pagina in de gaten. Scroll verder voor de actuele data van de lessen.

De lessen worden momenteel gegeven in het Inspiratiecentrum in Papendrecht op (voorlopig) de donderdagmiddag en in de weekenden. Doe jij ook mee? Of kom naar één van de leuke workshops. Je kunt jouw kind aanmelden voor de yoga of een workshop via de mail; zonnezieltjes@ziggo.nl Ik stuur je dan een inschrijfformulier toe en de algemene voorwaarden. 

Hieronder nog wat extra informatie, wil je meer weten? Bel of app gerust.

-lessen voor peuters zijn voor kinderen van 2,5 - 4 jaar (minimaal 3, maximaal 6)

-tijdens de peuteryoga blijft de ouder in dezelfde ruimte

-de kinderyogalessen zijn voor kinderen van 4 - 8 jaar, hierbij mag de ouder het kind brengen en een uur later weer ophalen (minimaal 3, maximaal 8)

-de 8+ groep is een combinatie van yoga, mindfulness, massage en samenspel en bevat meer uitdaging dan de 4+ groep. (minimaal 3, maximaal 8)

-het kind wordt 5 min. voor de les verwacht, zodat de les op tijd kan beginnen

-de kosten per losse les bedragen 10,-  Voor een reeks van 4 lessen ontvang je een betaalverzoek van 40,-

-lessen in het weekend duren vaak langer dan een uur en kosten rond de 15,-       De prijzen van een workshop verschillen per thema.

-in de ruimte is een toilet en alle materialen zoals yogamatjes zijn aanwezig

-het is handig als het kind makkelijke kleding draagt waarin het goed kan bewegen, bij voorkeur op blote voeten of antislipsokken

-de ouder geeft altijd een bereikbaar telefoonnummer op, zodat er in het geval van een calamiteit direct contact kan worden opgenomen

Ik hoop je te zien in één van mijn lessen of workshops. Yoga is fijn, leuk, uitdagend en ontspannen!

     www.kinderyoga.nl/register

Zie hier de actuele data:

 4+ groep
 4+ groep
 4+ groep
 4+ groep
 8+ groep  donderdag 20 juni   18:45 - 19:45
 8+ groep  donderdag 27 juni   18:45 - 19:45
 8+ groep  donderdag 4 juli      18:00 - 19:00!
 8+ groep  donderdag 11 juli    17:45 - 18:45
 ........

Extra lessen:

Peuter en kleuteryoga avontuur met ouder, 17,50 per ouder en kind, 30,- voor 2 lessen.  3-5 jaar (zie FB) donderdagmiddag 27 juni en 11 juli van 15:30 - 16:30
 RELAX Ontspanningsles 7-12 jaar  ........
Kinderpret met yoga en klankschalen! 4+ en (groot)ouders zijn ook welkom 23 juli 14:00 - 15:30/16:00 Samenwerking met Regenboog klankschalen, zie link FB