Kinderyoga

Nieuwe yogareeks vanaf 13 mei! Lees verder voor meer informatie.

*Extra: leuke Berenjacht yogaserie. Download het hier en doe mee! Wij gaan op Berenjacht kinderyoga van ZonneZieltjes  Of kijk het filmpje op FB via deze link: https://www.facebook.com/ZonneZieltjes/videos/222807642158972/

Kinderen die yoga beoefenen ontwikkelen gezonde en sterke botten. Daarnaast bevordert het de creativiteit en concentratie, kinderen kunnen hun emoties beter benoemen en reguleren. Ze ontspannen makkelijker en slapen beter. Kortom; kinderyoga is gezond, maar vooral heel leuk. Plezier staat altijd voorop! 

     www.kinderyoga.nl/register

In 2018 heb ik de opleiding Docent Kinderyoga van Helen Purperhart afgerond. Vanaf mei 2018 geef ik yogalessen aan kinderen vanaf de peuterleeftijd. Ook geef ik lessen en workshops aan ouders en kinderen. Wat is er nu fijner dan samen ontspannen? Yogalessen/workshops op aanvraag is ook mogelijk. Kinderyoga op de school of opvang van jouw kind(eren)? Neem contact op met mij voor meer informatie! 

De lessen worden momenteel gegeven in het Inspiratiecentrum in Papendrecht. Doe jij ook mee? Of kom naar één van de leuke workshops. Je kunt jouw kind aanmelden voor de yoga of een workshop via de mail; zonnezieltjes@ziggo.nl Ik stuur je dan een inschrijfformulier toe en de algemene voorwaarden. 

Hieronder extra informatie, wil je meer weten? Bel of app naar 06-81022710

  • lessen voor peuters zijn voor kinderen van 2 - 4 jaar (minimaal 3, maximaal 6)
  • tijdens de peuteryoga blijft de ouder in dezelfde ruimte
  • de kinderyogalessen zijn voor kinderen van 4 - 8 jaar, hierbij mag de ouder het kind brengen en een uur later weer ophalen (minimaal 3, maximaal 6)
  • de 8+ groep is een combinatie van yoga, mindfulness, massage en samenspel en bevat meer uitdaging dan de 4+ groep. (minimaal 3, maximaal 6)
  • het kind wordt 5 min. voor de les verwacht, zodat de les op tijd kan beginnen
  • de kosten per reeks van 4 lessen bedraagt 44,- (minimum afname van 4 lessen) en voor een reeks van 8 lessen betaal je 80,-  Je ontvangt hiervoor een betaalverzoek.
  • lessen in het weekend duren vaak langer dan een uur en kosten rond de 18,- per les. De prijzen van een workshop verschillen per thema.
  • in de ruimte is een toilet en alle materialen zoals yogamatjes zijn aanwezig
  • het is handig als het kind makkelijke kleding draagt waarin het goed kan bewegen, bij voorkeur op blote voeten of antislip sokken
  • de ouder geeft altijd een bereikbaar telefoonnummer op, zodat er in het geval van een calamiteit direct contact kan worden opgenomen

Ik hoop je te zien in één van mijn lessen of workshops. Yoga is fijn, leuk, uitdagend en ontspannen!  Namasté ♥

 

 

Data en tijden kinderyoga 2020:

4+ groep (4-7,5 jaar)

8+ groep (8-11 jaar)

 

Woensdagmiddag 13 mei t/m 1 juli - reeks van 8 lessen

14:00-15:00

15:30-16:30

 

Kijk op FB bij de evenementen voor meer informatie over deze reeks.  https://www.facebook.com/events/207109203696461/

https://www.facebook.com/events/2789055727850981/