Mindfulness

Mindful Kids start op woensdagmiddag 11 maart 2020! Zie hier de link van het evenement op Facebook: https://www.facebook.com/events/1065971973761670/

De eerste cursus Mindful Kids zit VOL! Er worden nieuwe data gepland voor een tweede cursus. Deze cursus is ook te boeken voor de basisschool.

De cursus Mindful Kids is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar en vindt plaats op 4 woensdagmiddagen in maart en april (om de week buiten de schoolvakanties) van 14:30 - 16:30. In deze cursus zal ik de kinderen in een klein groepje van alles leren over spanning en ontspanning, grenzen aanvoelen en aangeven en mindfulness. Dit doe ik door middel van leuke oefeningen, spelletjes, kinderyoga, visualisaties en elke keer een creatieve opdracht. Dit alles is afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

Het doel van deze cursus is dat kinderen leren te herkennen wat spanning is en hoe zij zich kunnen ontspannen. Zo kunnen zij dit zelf gaan toepassen op school, thuis en in het dagelijks leven.
Ze ontwikkelen zelfvertrouwen, leren omgaan met hun emoties en kunnen zich beter concentreren na het volgen van deze cursus.
Het is zeer geschikt voor hooggevoelige kinderen, maar eigenlijk is mindfulness goed voor iedereen! Vooral in deze tijd nu de prestatiedruk hoog ligt en er zoveel prikkels om ons heen zijn.

De cursus gaat door bij 4 aanmeldingen, maximaal 6. Het is de bedoeling dat de kinderen alle 4 de middagen aanwezig zijn, om het beste resultaat te behalen. De cursus wordt gegeven in het Inspiratie Centrum in Papendrecht. 10 Minuten voor we beginnen mogen de kinderen gebracht worden. Het is fijn als zij makkelijke kleding dragen, omdat we ook yoga oefeningen gaan doen. Wat te drinken en lekkers hoort er ook bij.

Ik hoop een fijn groepje kinderen te mogen begeleiden naar ontspanning! Meer informatie via de mail/telefoon. Aanmelden graag via het FB evenement of de mail. Kosten voor de 4 lessen van 2 uur (totaal 8 uur): 88,- (inclusief BTW en alle materialen) Het bedrag dient vooraf aan de cursus overgemaakt te zijn.

*Deze cursus bij jou op school? Dan geldt een uurtarief van 111,- incl. BTW voor een groepje van maximaal 6 kinderen. (inclusief materialen)

Mindfulness voor volwassenen komt eraan, nog even geduld...