Ontspanningsmassage volwassenen

'Mijn hoofd zoveel leger, mijn benen weer lekker zwaar. Het kan weer stromen...'

Gun jezelf een heerlijke ontspanningsmassage eventueel in combinatie met een Bars sessie. Of wat dacht je van een Indiase hoofdmassage. Je kunt ook kiezen voor een heerlijke 'Rust & Balans' massage met 8 verschillende essentiële oliën. Deze massage is een weldaad voor lichaam en geest. Het versterkt je immuunsysteem, kan pijn verlichten en brengt emoties weer in balans door de krachtige werking van de Do Terra oliën. 

De massage met deze 8 oliën is een ontspanningsmassage van rug, hoofd en voeten en is een massage die je in alle rust mag ontvangen. Kom zelf ervaren wat deze oliën kunnen doen voor je lichaam en geest. Of maak een afspraak voor een ontspanningsmassage waarbij ik ook je armen, handen en eventueel buik behandel. Hierbij maak ik gebruik van essentiële oliën zoals lavendel, sinaasappel, roos of ylang-ylang.

Ik begin met je rug, zo kom je weer terug in je lijf, je kunt even 'landen'. Dan ga ik verder met je hoofd, je gedachtestroom wordt stop gezet en je mag los gaan laten. Je ademhaling zal naar je buik zakken en je voelt de ontspanning toenemen. Ik masseer je armen en handen, laat maar lekker los, jij hoeft niets te doen. Je hoeft alleen maar te ontvangen. Ik eindig met je onderbenen en voeten, waar alles afgevoerd kan worden.

Dit alles in combinatie met ontspannende muziek, zuivere etherische olie en een kop ontspanningsthee, maakt dat jij met een heerlijk gevoel de deur uit zal gaan...  Je mag als jij hiervoor openstaat een inzichtkaart trekken met een boodschap speciaal voor jou. Ook kun je de massage aanvullen met een meditatie/visualisatie voor een diepere ontspanning. 

'Het was heerlijk!! Op weg naar jou toe vond ik het spannend, mmmm tijd voor mijzelf, ontspannen, niet bezig zijn??? Kan ik dat?? Weet ik nog hoe dat moet?? Jij stelde mij helemaal op mijn gemak en ja, ik begon na korte tijd echt te ontspannen. Kon zelfs stoppen om te denken, denken met wat er allemaal nog moet gebeuren. Gewoon even weer terug in het hier en nu en in mijn lijf. Dank je wel Liesbeth, dank je dat jij mij de weg terug in mijn lichaam hebt laten zien en voelen.'

'Onlangs een massage en chakrahealing gehad van Liesbeth: Wat een mooie ervaring! Tijd en aandacht vrij maken voor jezelf is niet altijd makkelijk, maar Liesbeth helpt oprecht ervoor te zorgen dat je jezelf even centraal zet en lichaam en geest weer beter met elkaar en het universum in verbinding raken. Ik kom zeker terug!'

Mijn massages zijn dus niet spiergericht, maar ik werk op jouw 'energiehuishouding' zodat je weer in balans zult komen, terug bij jouw gevoel. Door mijn hooggevoeligheid voel ik waar er blokkades zitten in jouw lichaam, door de massage of Bars kunnen blokkades opgelost worden en zal jouw energie beter gaan stromen. Als jij zelf ook hooggevoelig bent, is het extra belangrijk om op tijd te ontspannen en je systeem te ontdoen van alle prikkels. Zie het als een schoonmaak van je systeem. Daarom is het ook heel belangrijk dat je na een behandeling voldoende water drinkt, zodat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

*Ook cadeaubonnen of flesjes massage-olie zijn bij mij verkrijgbaar. Daarnaast verkoop ik mooie kettingen, edelstenen en mineralen.