Werkwijze & Tarieven kinderen

Voor een traject kindermassage start ik met een intakegesprek* Hiervoor ontvang je via de mail een intakeformulier, dit zullen we tijdens het gesprek bespreken.    Het intakegesprek wordt gepland in combinatie met de eerste massage. Dit consult zal ongeveer 1,5 uur duren. (*indien er geen specifieke klachten zijn, voldoet een kort gesprek voor de massage of Bars sessie)

De eerste massage kan spannend zijn voor een kind, ik kijk dan ook goed hoe het kind reageert en geef het alle tijd om te ontspannen. Er is ruimte om aan te geven wat het kind voelt, als het iets niet fijn vindt of iets niet wil is het belangrijk dat dit geuit kan worden. Er is altijd een ouder aanwezig tijdens de massage!

Na 3 consulten moet er een merkbaar effect zijn op het welbevinden van het kind, het gedrag en/of de nachtrust. Tijdens elk consult evalueren we hoe het gaat met je kind. Indien gewenst kan ik ook een persoonlijk verslag maken over het kind met veel bruikbare tips en adviezen. Ik schrijf dit op gevoel en vanuit mijn ♥

Alle tarieven zijn incl. BTW. Het afnemen van een pakket is voordeliger dan losse consulten. Alle consulten zijn inclusief wat te drinken, de mogelijkheid tot het trekken van een inzichtskaart en na 3 massages ontvangen de ouders een duidelijke uitleg op papier hoe de massage thuis gegeven kan worden.

Intakegesprek inclusief eerste massage (90 minuten waarvan massage 45 min.) 75,-
Massageconsult kind - los (60-70 min. waarvan massage 35-45 min.) 44,-
Pakket 1: intake + 3 massageconsulten

Pakket 2: intake + 5 massageconsulten

150,-

230,-

Massage Rust & Balans met Do Terra oliën (75 min. waarvan massage 50 min.) *Vanaf 6 jaar!  48,- 
Consult bij hoofdpijn: korte intake, hoofdmassage, afstrijkoefening en tips (60-75 min.) 55,-
Bars behandeling kind 5-12 jaar  (± 30-40 minuten) 40,-
 Strippenkaart 3 kindermassages

of 3 Bars sessies

120,-

110,-

Persoonlijk kindverslag (per mail)  35,-

Je kunt bij mij een flesje massageolie kopen, de basis is jojobaolie en deze meng ik zelf met een zuivere essentiële olie zoals lavendel of sinaasappel. Cadeaubonnen zijn ook verkrijgbaar of in combinatie met een leuk pakketje, vraag naar de mogelijkheden!