Werkwijze & Tarieven kinderen

Voor een traject kindermassage start ik met een intakegesprek* Hiervoor ontvang je via de mail een intakeformulier, dit zullen we tijdens het gesprek bespreken.    Het intakegesprek wordt gepland in combinatie met de eerste massage. Dit consult zal ongeveer 1,5 uur duren. (*indien er geen specifieke klachten zijn, voldoet een kort gesprek voor de massage of Bars sessie)

De eerste massage kan spannend zijn voor een kind, ik kijk goed hoe het kind reageert en geef het alle tijd om los te laten en te ontspannen. Er is ruimte om aan te geven wat het kind voelt, als het iets niet fijn vindt of iets niet wil is het belangrijk dat dit geuit kan worden. Er is altijd een ouder aanwezig tijdens de massage!

Na 3 consulten moet er een merkbaar effect zijn op het welbevinden van het kind, het gedrag en/of de nachtrust. Tijdens elk consult evalueren we hoe het gaat met je kind. Indien gewenst kan ik een persoonlijk verslag maken voor jullie met veel bruikbare tips en adviezen. Ik schrijf dit op gevoel en vanuit mijn ♥ Dit kan ook op afstand, ik stem mij dan af op jouw kind en je ontvangt het verslag via de mail. Indien gewenst hebben we nog een telefonisch (video)gesprek over het verslag. 

Alle onderstaande tarieven zijn incl. BTW. Het afnemen van een pakket is voordeliger dan losse consulten. Met een strippenkaart bespaar je 5,- Alle consulten zijn inclusief wat te drinken, de mogelijkheid tot het trekken van een inzichtskaart en na 3 massages ontvangen ouders een duidelijke uitleg op papier hoe de massage thuis gegeven kan worden.

Intakegesprek inclusief eerste massage (90 minuten waarvan massage 45 min.) 77,-
Massageconsult kind - los (60-70 min. waarvan massage 35-45 min.) 45,-
Pakket 1: intake + 3 massageconsulten

Pakket 2: intake + 5 massageconsulten

155,-

240,-

Massage Rust & Balans met Do Terra oliën (75 min. waarvan massage 50 min.) *Vanaf 6 jaar!  50,- 
Bars behandeling kind 5-12 jaar  (± 30-40 minuten) 40,-
Bars behandeling in combinatie met massage 50,-
Strippenkaart 3 kindermassages

of 3 Bars sessies

130,-

118,-

Persoonlijk kindverslag (per mail)  48,-

Geef een cadeaubon of leuk pakketje kado!