Workshops

Er zijn diverse workshops te boeken, onder FB evenementen zijn de actuele data te vinden van de workshops en lessen. Hier kun je je aanmelden of mail/bel voor meer informatie, zoals vragen over mijn uurtarief. Ook geef ik workshops op locatie, denk aan scholen en peuterspeelzalen. Er is veel mogelijk, neem contact op als je graag een samenwerking met mij aangaat. 

Agenda 2020:

 • Op donderdagavond 06-02-2020 geef ik de workshop: 'Kies voor jezelf - Visionboard maken'.  Ik ben er om jou te inspireren en te begeleiden, je gaat naar huis met een hoop inzichten en jouw eigen visionboard. Deze workshop van 2,5 uur kost 45,- pp inclusief materiaal, drinken en wat lekkers, een persoonlijke kaartlegging en een kortingsbon voor een behandeling bij mij. VOL Op aanvraag wordt deze workshop gegeven op een datum en locatie in overleg. 
 • Samen met kindercoach Monique Pijl van Mo's Kindercoaching geef ik de workshop: 'Hooggevoeligheid & Ontspanning'. In deze 2,5 uur durende workshop voor ouders leer je meer over hsp, de valkuilen én de kwaliteiten en hoe jij je kind kunt begeleiden naar ontspanning, zodat je kind prikkels beter kan verwerken. Locatie: Papendrecht. Eerstvolgende datum: zondagmiddag 26 januari. 13:30-16:00  48,- pp Meer informatie via FB evenementen. Deze workshop kan ook op locatie gegeven worden, denk aan een ouderavond of een workshop voor leerkrachten/pedagogisch medewerkers.  

 

 

 

 • Kinderpret met Yoga & Klankschalen is een leuke workshop voor kinderen vanaf 3 jaar met hun (groot)ouder en broer/zus. Het is in samenwerking met Birgit van Regenboog Klankschalen.  Op woensdagmiddag 26 februari geven wij deze fijne workshop voor de 2e keer. Het wordt een bijzondere middag met klanken, beweging en rust. Een heerlijk ontspannend momentje in de voorjaarsvakantie. Het thema van deze workshop is 'Rupsje Nooitgenoeg', het prentenboek wat jong en oud blijft boeien! Het doel van deze workshop is samen plezier maken en ontspannen.
  Praktische informatie:
  -Locatie: Inspiratiecentrum Papendrecht - Gerrit van Dalenstraat 45
  -Datum en tijd: 26 februari vanaf 13:15 - 15:00 (inloop vanaf 13:00)
  -Kosten: €17,50 per kind en €12,50 voor de ouder/begeleider.
  Voor een tweede kind uit hetzelfde gezin betaal je 7,50
  -Aanmelden kan tot 19 februari via dit FB evenement of de mail: zonnezieltjes@ziggo.nl