Workshops

Agenda 2019:

Er zijn diverse workshops te boeken, onder FB evenementen zijn de actuele data te vinden van de workshops en lessen. Hier kun je je aanmelden of mail/bel mij voor meer informatie, zoals vragen over mijn uurtarief. Ook geef ik workshops op locatie, denk aan scholen en peuterspeelzalen. En er zijn leuke projecten in ontwikkeling: kinderyoga met prentenboeken in de bibliotheek, mindfulness voor kinderen, ontspanningslessen en workshops voor hooggevoelige kinderen en meer. Er is veel mogelijk, neem contact op als je graag een samenwerking met mij aangaat. 

Samen met kindercoach Monique Pijl van Mo's Kindercoaching geef ik de workshop: 'Hooggevoeligheid & Ontspanning'. In deze 2,5 uur durende workshop voor ouders leer je meer over hsp, de valkuilen én de kwaliteiten en hoe jij je kind kunt begeleiden naar ontspanning, zodat je kind prikkels beter kan verwerken. Locatie: Papendrecht. Eerstvolgende datum: zondagmiddag 15 sept. 13:30-16:00  39,- pp Meer informatie via FB evenementen. Deze workshop kan ook op locatie gegeven worden, denk aan een ouderavond of een workshop voor leerkrachten/pedagogisch medewerkers.  

 

 

 

-Ontspanningsworkshop voor Ouder & Kind 3-6 jaar.  Zaterdagochtend 6 april in Papendrecht VOL    Zie FB evenementen  Kosten 37,50 per koppel. *Er komt een nieuwe datum... Deze workshop kan ook op locatie worden gegeven, neem contact op voor meer info. 

-Ouder & Kindmassage workshop 5 +   Woensdagmiddag 13 maart 2019 in Sleeuwijk VOL Kijk voor meer informatie en de tijden op FB of neem contact op voor meer informatie. 

-Workshop Ontspanningsmassage voor hoogbegaafde kinderen. Zou jij graag willen leren hoe jij je hoogbegaafde kind zou kunnen masseren? Zou jij willen leren hoe jij je kind 'uit z’n hoofd' kan halen? Hoe jij je kind kan laten ontspannen? Hoe je met een massage je kind fijner kan laten slapen? 

*In samenwerking met Nicole Links van Smartlinks heb ik in 2018 ontspanningsmassage-workshops verzorgd voor (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en hun ouders. In deze 2 uur durende workshop gaan we op een speelse manier leren masseren. Je leert als ouder de hoofdmassage geven aan je kind, we doen een massagespelletje op de rug. (over de kleding) En er is nog een creatieve opdracht en voor jou als ouder is er ruimte om vragen te stellen.

We sluiten af met een heerlijke handmassage. Jij en je hoogbegaafde kind gaan ontspannen naar huis met een flesje massageolie, een 'gepimpt' handdoekje en genoeg inspiratie om thuis ook aan de slag te gaan met kindermassage.
Omdat we genoeg aandacht en tijd voor jullie willen hebben is er plek voor maximaal 6 (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en een ouder. 
Opgeven of aanvragen kan via info@hbpraktijksmartlinks.nl