Workshops

Ouder & Kindmassage workshop 5 +   -13 maart 2019 in Sleeuwijk  -6 april in Papendrecht.  Kijk voor de actuele data en tijden op FB of neem contact op voor meer informatie.

Ontspanningsworkshop voor Ouder & Kind 3-6 jaar   -16 maart in Papendrecht        Zie FB evenementen

Workshop Ontspanningsmassage voor hoogbegaafde kinderen. Zou jij graag willen leren hoe jij je hoogbegaafde kind zou kunnen masseren? Zou jij willen leren hoe jij je kind 'uit z’n hoofd' kan halen? Hoe jij je kind kan laten ontspannen? Hoe je met een massage je kind fijner kan laten slapen?

In samenwerking met Nicole Links van Smartlinks heb ik in 2018 ontspanningsmassage-workshops verzorgd voor (vermoedelijke) hoogbegaafde kinderen en hun ouders. In deze 2 uur durende workshop gaan we op een speelse manier leren masseren. Je leert als ouder de hoofdmassage geven aan je kind, we doen een massagespelletje op de rug. (over de kleding) En er is nog een creatieve opdracht en voor jou als ouder is er ruimte om vragen te stellen.

Zomerworkshop bij Smartlinks.

We sluiten af met een heerlijke handmassage. Jij en je hoogbegaafde kind gaan ontspannen naar huis met een flesje massageolie, een 'gepimpt' handdoekje en genoeg inspiratie om thuis ook aan de slag te gaan met kindermassage.
Omdat we genoeg aandacht en tijd voor jullie willen hebben is er plek voor maximaal 6 (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en een ouder. 

Ook in 2019 zullen wij deze samenwerking voortzetten, kijk hiervoor op FB voor de actuele data. Opgeven of aanvragen kan via info@hbpraktijksmartlinks.nl

In ontwikkeling: -workshop baby-yoga en massage -ontspanningslessen volwassenen en kinderen -meditatielessen

Workshops kunnen ook aangevraagd worden op locatie, denk aan scholen, dagverblijven of kinderfeestjes.