Spring naar inhoud

Over mij:

Ik ben Liesbeth, 43 jaar, ik woon in Papendrecht met mijn man en zoon van vijf, een poes en twee konijnen. Mijn praktijkruimte staat in onze achtertuin en in deze ruimte ontvang ik vrouwen en kinderen. Als moeder en zelfstandig ondernemer weet ik hoe belangrijk het is om ook tijd voor jezelf te nemen en op tijd je rust te pakken en te ontspannen. Daarnaast ben ik (helaas) ervaringsdeskundige op het gebied van het leven met een chronische ziekte; ik heb endometriose. Dan is het misschien wel extra belangrijk goed naar je lichaam te luisteren en te ontspannen. Hier lees je meer over mijn Leven met endometriose.

Ik heb een achtergrond als pedagogisch medewerkster en ik heb 16 jaar gewerkt in een kinderopvangorganisatie. Ruim 10 jaar geleden startte ik mijn eigen bedrijf, toen was dat nog als voedingsconsulent. Inmiddels ben ik ontspanningscoach en holistisch rouwcoach. In mijn praktijk komen hooggevoelige en (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en vrouwen en moeders die vastlopen in hun leven of in het ouderschap.

Laat ik ook hierin ervaringsdeskundige zijn; ik ben zelf hooggevoelig en mijn zoon is hoogbegaafd. Het is al bijzonder om moeder te mogen zijn, ik werd op mijn 37e onverwacht toch nog moeder na jarenlang verdriet en pijn. En moeder zijn van een hoogbegaafd en hooggevoelig kind maakt het een extra uitdaging;) Maar wel een hele mooie, mijn kind is mijn grootste spiegel en leermeester. De rouw in mijn leven is het leven met een ziekte en de daarbij horende uitdagingen, ook had ik graag een tweede kindje gewild. Maar door de endometriose moest ik deze droom laten gaan... En ook ik heb te maken gehad met de dood en een scheiding. We krijgen allemaal te maken met rouw en de eerste stap is de keuze te maken voor jezelf om deze rouw toe te laten, hoe rauw deze ook is en kan voelen.

Ik leer elke dag van mijn kind en ik leer van de kinderen die in mijn praktijk komen. Kinderen zijn puur en voelen zich vaak op hun gemak bij mij. Ze voelen zich veilig waardoor ik ze met liefde kan begeleiden naar ontspanning. In de toekomst wil ik nog meer leren over hoogbegaafdheid en me daarin verder specialiseren. Ik heb altijd een uitdaging nodig en ik vind het belangrijk mijzelf te blijven ontwikkelen. Ook schrijf ik aan een boek over mijn leven als moeder van een hoogbegaafd kind. Schrijven is iets wat bij mij hoort, de woorden komen als vanzelf. Ook dit zet ik in mijn praktijk in om jou te helpen: ik geef woorden aan jouw gevoel. Maar soms is juist stilte heel belangrijk....

'Stilte zegt meer dan duizend woorden'
  • Hier nog wat leuke weetjes over mij:
  • Ik houd van koffie, het liefst op de vroege ochtend in stilte
  • De rivier is mijn stilteplekje, daar kom ik helemaal tot rust
  • In mijn vrije tijd wandel ik graag, ik doe yoga of ik schrijf aan mijn boek
  • Ik schrijf ook artikelen voor het blad van de Endometriose Stichting
  • Mijn favoriete seizoenen zijn de lente en de herfst
  • Ik houd van zingen, het liefst zing ik in mijn auto keihard met de muziek mee:)
  • Mijn droom voor de toekomst is mijn boek uitbrengen en mijn eigen podcast!

Wil je meer weten over mij of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact op of vind mij op Facebook, Instagram of LinkedIn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *