Spring naar inhoud

Feeling & Healing sessie

In de Feeling & Healing sessie gebruik ik 6 verschillende oliën van Young Living die elk een eigen werking hebben. In deze sessie gebruik ik mijn intuïtie en voel ik wat er nodig is op dat moment, dat kan massage, Reiki of Access Bars zijn of een stukje coaching met een bepaalde werkvorm. De oliën vullen dit mooi aan, lees verder voor de beschrijving van deze oliën.

Deze sessie brengt jou terug bij je gevoel en helpt jou stappen te zetten naar heling.

Onderstaande oliën van Young Living breng ik in een bepaalde volgorde aan op verschillende plaatsen op jouw lichaam. De oliën dringen direct door tot het emotionele brein en kunnen jou in contact brengen met gevoelens die nog gezien, erkend, getransformeerd en losgelaten mogen worden.

  • Valor is de eerste olie die aangebracht wordt onder de voeten. Daarbij voel ik hoe de energie stroomt in jouw lijf en waar de blokkades zitten. Valor geeft jou zelfvertrouwen en helpt jou te aarden en te zakken in je lijf.
  • Harmony wordt op de kruin aangebracht en zorgt voor balans. Deze olie bevat o.a. lavendel, ylang ylang, sinaasappel, engelwortel, geranium, salie, jasmijn en roos.
  • Forgiveness ondersteunt in een vergevingsproces, vergeving is vaak essentieel in een rouwproces. De ander vergeven of jezelf, schuldgevoelens loslaten of boosheid en wrok naar de ander of jezelf. Vergeven is belangrijk voor jou om niet meer de last mee te dragen die jouw geluk in de weg kan staan. Die jou wellicht belemmert om stappen te zetten. Deze olie wordt aangebracht op de buik. Indien nodig doen we hierbij een vergevingssessie.
  • Release is een olie die helpt negatieve energie los te laten. Dit wordt allemaal opgeslagen in je lever, er wordt niet voor niets gezegd: Wat heb je op je lever? De olie breng ik aan je op je levergebied en zo kan boosheid, verbitterdheid of wrok losgelaten worden.
  • Present time wordt aangebracht op je thymus en helpt jou te focussen op het NU. In een rouwproces zijn we vaak bezig met het verleden of maken we ons zorgen over de toekomst. Hierbij ondersteunt deze mooie olie.
  • Inner Child is de olie waar we mee afsluiten, deze mag je inhaleren en breng ik aan op het gebied rond je hart. Jij mag terugkomen bij je ware zelf, jouw innerlijk kind mag weer gaan spelen. Deze olie zorgt er ook voor dat jouw creativiteit weer kan gaan stromen.

De Feeling & Healing sessie kost 72,- Het mooiste is om deze sessie aan het begin van een traject rouwverwerking in te zetten. Samen bepalen we jouw traject, boek je meerdere sessies, dan krijg je een pakketprijs. Ook kun je bij mij een rollertje aanschaffen met een specifieke olie die jou extra ondersteuning kan geven, je betaalt dan de materiaalkosten. Voor specifieke vragen over de oliën van Young Living verwijs ik jou graag door naar Debsz_oils

'Liesbeth is een hele fijne coach die je snel op je gemak stelt en de tijd voor je neemt. Wanneer je het lastig vindt je open te stellen, helpt dit enorm. Door het overlijden van mijn moeder, zit er nog veel emotie vast. Door de feeling & healing sessie, is de deur al op een kiertje komen te staan. En dat is zo fijn om je uiteindelijk steeds wat beter te gaan voelen. Ik kom zeker graag weer terug en kan het je absoluut aanraden!' C.K.