Spring naar inhoud

Helende gedichten

In mijn opleiding tot ontspanningscoach heb ik ook geleerd hoe ik een helend verhaal kan schrijven. Hier wilde ik graag meer over weten en daarom heb ik in februari 2017 de workshop 'Moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken met behulp van helende gedichten' gevolgd. Dit werd gegeven door Carola de Koning, zij schrijft prachtige helende gedichten. Kijk eens op haar website http://caroladekoning.nl/

Een helend gedicht werkt op het onbewuste en kan op die manier een probleem kenbaar maken en zelfs oplossen. Een kind kan zich herkennen in een gedicht en daardoor voelt het zich begrepen. In mijn praktijk maak ik gebruik van de helende gedichten van Carola en de coachingskaartjes die daarbij horen. Ik kan dit bijvoorbeeld inzetten na een kindermassage of tijdens een workshop.

Heeft jouw kind een bepaald probleem, een angst, wordt het gepest? Dit zijn allemaal situaties waarbij het coachen met helende gedichten ingezet kan worden om het kind te begeleiden naar een ontspannen leven. Ook in een groep kinderen kan het ingezet worden. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Op de website van Carola de Koning kun je online zelf een kaartje trekken.