Spring naar inhoud

Kinderyoga

     Gedichtje van Eline: 'Yoga, yoga, van yoga word ik rustig. Van yoga word ik stil. Dan kan ik me goed concentreren,        dat is wat ik wil. '

Kinderen die yoga beoefenen ontwikkelen gezonde en sterke botten. Daarnaast bevordert het de creativiteit en concentratie, kinderen kunnen hun emoties beter benoemen en reguleren. Ze ontspannen makkelijker en slapen beter. Kortom; kinderyoga is gezond, maar vooral heel leuk. Plezier staat altijd voorop! *Na de herfstvakantie wordt er weer een reeks kinderyoga gegeven! Deze data zijn kinderen vanaf 5 jaar welkom op woensdagmiddag van 15:30-16:30 in de gymzaal van Daltonschool de Leilinde in Papendrecht: 2 nov. 9 nov. 16 nov. 23 nov. 7 dec. en 14 dec. 2022  Er is veel ruimte voor ontspanning en dat is extra fijn in deze wintermaand zo voor Sinterklaas en Kerst... De lessen zijn geschikt vanaf 5 jaar t/m 9 jaar en gaan door bij 4 aanmeldingen, maximaal 8. Aanmelden kan via de mail zonnezieltjes@ziggo.nl   Voor 6 lessen betaal je 55,- of 10,- per losse les. 

Er wordt deze data ook tieneryoga gegeven, daar zijn nog 3 plekjes beschikbaar. Kinderen vanaf 10 jaar zijn welkom van 18:30-19:30 Mail of bel voor meer informatie. 


In 2018 heb ik de opleiding Docent Kinderyoga van Helen Purperhart afgerond en in 2022 heb ik de nascholing Innerchild Yoga afgerond. Ik geef yogalessen aan kinderen van peuters tot tieners. Ook geef ik lessen en workshops aan ouders en kinderen. Wat is er nu fijner dan samen ontspannen? Yogalessen/workshops op aanvraag is ook mogelijk. Kinderyoga op de school of opvang van jouw kind(eren)? Of een workshop Ontspanning in de klas voor leerkrachten? Neem contact op met mij voor meer informatie!  

In het schooljaar 2021/2022 gaf ik op Daltonschool De Leilinde in Papendrecht wekelijks kinderyoga, een droom die uitkwam! En de leerkrachten hebben van mij een workshop gevolgd hoe ze kinderyoga en mindfulness ook in de klas kunnen toepassen. In september 2022 ben ik gestart met het geven van tieneryoga en eind 2022 heb ik ook weer lessen ingepland voor kinderen vanaf 5 jaar. 

Ik hoop je te zien in één van mijn lessen of workshops. Yoga is fijn, leuk, uitdagend en ontspannend!  Namasté ♥

 

*Extra: leuke Berenjacht yogaserie. Download het hier en doe mee! Wij gaan op Berenjacht kinderyoga van ZonneZieltjes  Of kijk het filmpje op FB via deze link: https://www.facebook.com/ZonneZieltjes/videos/222807642158972/