Spring naar inhoud

Kinderyoga/peutergym

Vanaf juni 2021 geef ik weer een reeks kinderyoga! Deze groep zit inmiddels VOL. Houdt mijn site en Facebook in de gaten voor de nieuwe reeks die na de zomervakantie zal starten of een leuke yogaworkshop in de zomervakantie. Wil jouw kind graag meedoen met de yoga na de vakantie? Stuur dan een mail naar zonnezieltjes@ziggo.nl, dan zet ik hem of haar op de wachtlijst. 

Gedichtje van Eline: 'Yoga, yoga, van yoga word ik rustig. Van yoga word ik stil. Dan kan ik me goed concentreren, dat is wat ik wil. '

Kinderen die yoga beoefenen ontwikkelen gezonde en sterke botten. Daarnaast bevordert het de creativiteit en concentratie, kinderen kunnen hun emoties beter benoemen en reguleren. Ze ontspannen makkelijker en slapen beter. Kortom; kinderyoga is gezond, maar vooral heel leuk. Plezier staat altijd voorop! 


In 2018 heb ik de opleiding Docent Kinderyoga van Helen Purperhart afgerond. Vanaf mei 2018 geef ik yogalessen aan kinderen vanaf de peuterleeftijd. Ook geef ik lessen en workshops aan ouders en kinderen. Wat is er nu fijner dan samen ontspannen? Yogalessen/workshops op aanvraag is ook mogelijk. Kinderyoga op de school of opvang van jouw kind(eren)? Of een workshop Kinderyoga in de klas voor leerkrachten? Neem contact op met mij voor meer informatie! 

In het schooljaar 2021/2022 mag ik op Daltonschool De Leilinde in Papendrecht wekelijks kinderyoga gaan geven, een droom die uitkomt! 

Ik hoop je te zien in één van mijn lessen of workshops. Yoga is fijn, leuk, uitdagend en ontspannen!  Namasté ♥

*Extra: leuke Berenjacht yogaserie. Download het hier en doe mee! Wij gaan op Berenjacht kinderyoga van ZonneZieltjes  Of kijk het filmpje op FB via deze link: https://www.facebook.com/ZonneZieltjes/videos/222807642158972/