Spring naar inhoud

Mindfulness

Mindful Kids is gestart op woensdagmiddag 11 maart 2020. Zodra het weer kan zal ik ook in 2021 deze cursus verzorgen... Zie hier de link van het evenement op Facebook: https://www.facebook.com/events/1065971973761670/

De cursus Mindful Kids is bedoeld voor kinderen vanaf 8 jaar en vindt plaats op 4 woensdagmiddagen in maart en april (om de week buiten de schoolvakanties) van 14:30 - 16:30. In deze cursus zal ik de kinderen in een klein groepje van alles leren over spanning en ontspanning, grenzen aanvoelen en aangeven en mindfulness. Dit doe ik door middel van leuke oefeningen, spelletjes, kinderyoga, visualisaties en elke keer een creatieve opdracht. Dit alles is afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

Het doel van deze cursus is dat kinderen leren te herkennen wat spanning is en hoe zij zich kunnen ontspannen. Zo kunnen zij dit zelf gaan toepassen op school, thuis en in het dagelijks leven.
Ze ontwikkelen zelfvertrouwen, leren omgaan met hun emoties en kunnen zich beter concentreren na het volgen van deze cursus.
Het is zeer geschikt voor hooggevoelige kinderen, maar eigenlijk is mindfulness goed voor iedereen! Vooral in deze tijd nu de prestatiedruk hoog ligt en er zoveel prikkels om ons heen zijn.

De cursus gaat door bij 4 aanmeldingen, maximaal 6. Het is de bedoeling dat de kinderen alle 4 de middagen aanwezig zijn, om het beste resultaat te behalen. Ik hoop een fijn groepje kinderen te mogen begeleiden naar ontspanning! Meer informatie via de mail/telefoon. Aanmelden graag via het FB evenement of de mail. Kosten voor de 4 lessen van 2 uur (totaal 8 uur): 88,- (inclusief BTW en alle materialen) Het bedrag dient vooraf aan de cursus overgemaakt te zijn.

*Deze cursus bij jou op school? Dan geldt een uurtarief van 111,- incl. BTW voor een groepje van maximaal 6 kinderen. (inclusief materialen)