Spring naar inhoud

Reiki

Reiki kwam ruim 10 jaar geleden al op mijn pad. En vanaf 2022 is het weer terug in mijn leven, al is het natuurlijk nooit weggeweest... Maar het lijkt nu meer te stromen dan ooit. En dat is wat Reiki doet, het zorgt ervoor dat je levensenergie weer gaat stromen. Heb jij het gevoel dat bepaalde blokkades je tegenhouden? Of heb je last van depressieve gevoelens, weinig energie of bepaalde lichamelijke klachten? Kom dan eens ervaren wat een Reiki behandeling voor je kan doen.

Reiki zorgt er dus voor dat de energie in jouw lichaam weer kan stromen, doordat blokkades opgelost worden. Blokkades die ontstaan kunnen zijn door onderdrukte emoties, langdurige stress, ziekte of rouw. Door de zachte liefdevolle aanraking van mijn handen, kom jij in een diepe ontspanning en kan de energie haar werk doen... Jij hoeft alleen maar te ontvangen. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen, kinderen of bijvoorbeeld ter ondersteuning tijdens een ziekte -of rouwproces. Of denk aan een Reiki behandeling voor en na een operatie om het herstelproces van jouw lichaam een handje te helpen.

Reiki heeft mij al veel gebracht en het is naast een hele mooie methode ook een levenswijze. Zo zijn de Reiki principes heel mooi en waardevol om hieronder te delen.

Kom het zelf eens ervaren in mijn praktijk. Je kunt kiezen voor een Reiki behandeling van een uur waarbij ik de voorkant van je lichaam behandel. Je ligt (met je kleding aan) op de massagetafel onder een warm dekentje, fijne rustgevende muziek op de achtergrond en ik leg mijn handen op jouw lijf. Voel de warmte en de ontspanning en laat alles maar gebeuren. Sta open om te ontvangen. Je kunt ook een uitgebreide sessie kiezen waarbij ik ook de achterkant van je lichaam meeneem. Of combineer het met een rugmassage of een meditatie, wat jij wilt. Er is veel mogelijk. Het beste resultaat behaal je door te beginnen met drie sessies kort achter elkaar (bijvoorbeeld maandelijks) en daarna terug te komen zodra jij de behoefte voelt. Reiki is heel goed te combineren met mijn andere diensten en heel fijn ter ondersteuning van de rouwbegeleiding die ik geef.