Spring naar inhoud

Aanbod voor vrouwen.

Ontspanningsmassage.

Vrouwen zijn welkom in mijn praktijk voor een fijne massage. Ben jij toe aan ontspanning en gun je jezelf een moment voor jou? Maak dan een afspraak en ervaar zelf wat een ontspanningsmassage kan doen.

'Mijn hoofd zoveel leger, mijn benen weer lekker zwaar. Het kan weer stromen...'

Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij mij, de eerste keer neem ik dan ook de tijd voor een kop thee en kunnen we kennismaken. Ik zorg voor fijne muziek op de achtergrond, warmte, sfeer en een heerlijke geur in de ruimte. Ik werk met zuivere etherische oliën van Young Living en DoTerra. Deze oliën kunnen jou ondersteunen in jouw proces en het is ook mogelijk een rollertje met olie te maken na de massage die je handig mee kunt nemen in je tas. 

'Het was heerlijk!! Op weg naar jou toe vond ik het spannend, tijd voor mezelf, ontspannen, niet bezig zijn?? Kan ik dat wel? Weet ik nog hoe dat moet? Jij stelde mij helemaal op mijn gemak en ja, ik begon na korte tijd echt te ontspannen. Kon zelfs even stoppen met denken, denken over wat er allemaal nog moet gebeuren. Gewoon even weer terug in het hier en nu en in mijn lijf. Dankjewel Liesbeth, dank je dat jij mij de weg terug in mijn lichaam hebt laten zien en voelen.'

Mijn massages zijn niet spiergericht, maar ik werk op jouw 'energiehuishouding' zodat je weer in balans zult komen, terug bij jouw gevoel. Ik voel waar er blokkades zitten in jouw lichaam en door de massage kunnen deze blokkades opgelost worden en zal jouw energie beter gaan stromen. Als jij hooggevoelig bent of een burnout hebt, is het extra belangrijk om op tijd te ontspannen en je systeem te ontdoen van alle prikkels. Zie het als een schoonmaak van je systeem. Daarom is het ook heel belangrijk dat je na de massage voldoende water drinkt, zodat afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Massage is ook heel fijn bij depressieve klachten en het is wetenschappelijk bewezen dat massage een positief effect heeft. Of als je door een rouwproces gaat is aanraking een essentieel onderdeel van de begeleiding die ik geef. Je lijf rouwt tenslotte ook mee en je kunt allerlei lichamelijke klachten ontwikkelen. De massages die ik geef zijn ook geschikt voor vrouwen met bijvoorbeeld fybromyalgie of endometriose.

Je kunt kiezen uit onderstaande massages: 

  • Ontspanningsmassage van hoofd, rug, nek, schouders en armen.
  • Complete lichaamsmassage eventueel aangevuld met een buikmassage. (dit wordt vooraf besproken)
  • Vlindermassage; een hele fijne en bijzondere massage die jou terugbrengt bij je gevoel. Zeer geschikt als rouwmassage.
  • Ontspanningsmassage van rug, nek, schouders, armen en voeten aangevuld met klankschalen.
  • Massage op maat met verschillende etherische oliën, samen kiezen we zes oliën die ik zal gebruiken voor de massage.

*Je betaalt een uurtarief van 70,-  Vooraf zullen we de duur van het consult bespreken. *Voor nieuwe klanten is er een mooie welkomstaanbieding: ontvang een massage en betaal de eerste keer 50,- per uur. *Wil jij vaker komen, dan kun je kiezen voor een abonnement; in mijn praktijk bespreken we de mogelijkheden.

Rouwbegeleiding.

Ga jij momenteel door een periode van rouw en voel je dat je hierbij hulp kunt gebruiken? Neem gerust vrijblijvend contact op met mij.

Rouw is rauw, je gaat door verschillende fases heen. En rouw is niet alleen het overlijden van een dierbare, maar kan ook te maken hebben met een scheiding, verlies van werk of gezondheid of het hebben van een ziek kind. Je kunt jezelf hierin kwijtraken en dan is het fijn als er iemand met jou mee kijkt en een stukje met je mee loopt.

Samen kijken we tijdens het kennismakingsgesprek wat jij nodig hebt. Soms is dat een traject van vier consulten of een combinatie van massages en begeleiding in de vorm van coaching, zoals spiegelcoaching. Het kan ook zijn dat ik een langere periode met jou mee mag lopen en we elkaar maandelijks zien. En dat we steeds afstemmen op wat jij op dat moment nodig hebt.

Spreekt mijn manier van werken jou aan? Neem dan contact op met mij en houdt ook social media in de gaten voor workshops en andere evenementen over rouwen. Of kijk onder het kopje kinderen voor meer informatie over rouwbegeleiding.

*Uurtarief is 70,-  Het afnemen van een traject is altijd voordeliger dan het boeken van losse consulten. *Wil jij online coaching of rouwbegeleiding? Samen bespreken we de mogelijkheden in een telefonisch gesprek.