Spring naar inhoud

Voedingsadvies

Start 2021 goed met deze mooie aanbieding:

AANBIEDING VOOR JANUARI 2021 EN BESCHIKBARE DATA: Gelukkig mag ik wel coachen tijdens deze lockdown, alleen Bars en massages zijn momenteel niet mogelijk en hoop ik weer te kunnen bieden na de lockdown. Maar je kunt wel bij mij terecht voor SPIEGELSESSIES, VOEDINGSADVIES EN WORKSHOPS TOT 2 PERSONEN. Voor januari heb ik een mooie aanbieding gericht op het doorbreken van patronen en weer in jouw innerlijke kracht komen te staan in combinatie met een gezonde leefstijl. Het is niet gericht op alleen afvallen, maar op een gezond voedingspatroon dat je goed kunt volhouden.

De actie: EEN SPIEGELSESSIE VAN 2 UUR TWV 110,- EN EEN ÉÉNMALIG VOEDINGSADVIES OP MAAT SAMEN VOOR 175,- (geldig tot 15-02-2021 en mag in twee termijnen betaald worden.) Daarnaast ontvang je nog 2 telefonische consulten van 20 minuten gratis om te evalueren hoe het gaat. De kracht van deze combi is dat je ook op een diepere laag gaat onderzoeken waarom je overgewicht hebt of waarom je het moeilijk vindt om goed voor jezelf te zorgen... Wil jij liever alleen een spiegelsessie boeken of een voedingsadvies? Dan ontvang je 5,- KORTING OP EEN LOSSE AFSPRAAK. Deze data kun je een afspraak inplannen bij mij:

-woensdag 30 december 2020 -woensdag 6 januari 2021 -woensdagmiddag of avond 13 januari -of in de avonduren op dinsdag of vrijdag -na de lockdown werk ik ook op dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdag overdag. Start jouw nieuwjaar goed met dit mooie pakket en wordt weer blij met jouw spiegelbeeld! Neem contact op, heb je nog vragen, stel ze dan via de app of mail.

Het voedingsadvies op maat dat ik jou bied is een advies gebaseerd op jouw huidige voedingspatroon. Je ontvangt een uitgebreid advies, tips, recepten en vooral ook persoonlijke begeleiding zodat jij je gesteund voelt. De basis van jouw patroon is het belangrijkste, een gezonde basis die je goed kunt volhouden met de juiste vetten, voldoende vezels, veel groenten en vooral ook lekkere gerechten! Daarnaast komen onderwerpen als Zelfzorg, Beweging, Motivatie en Spiegelbeeld altijd aan bod. Mijn voedingsadviezen gaan verder en dieper, doordat we ook de oorzaak gaan onderzoeken. Wat zit er achter jouw overgewicht of emotie-eten? Houd je van jezelf? Waarom vind je het moeilijk om jezelf op nummer 1 te zetten?

Als dit jou aanspreekt, ben je bij mij op het juiste adres. Ik ben gediplomeerd orthomoleculair voedingstherapeut voor volwassenen en kinderen. Je bent welkom voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten (kan ook online) en daarin kunnen we alvast een plan opstellen van het traject dat bij jou past. Daarin bespreken we ook jouw investering. Investeer in jezelf, je bent het waard.

*In 2021 komen er ook weer mooie workshops aan...