Spring naar inhoud

Vrouwencirkel

Heb jij ook behoefte aan meer Zelfzorg? Aan even de dagelijkse drukte achter je laten? Verbinden met jezelf en andere vrouwen? Wij vrouwen mogen meer met elkaar verbinden en daarom organiseer ik vrouwencirkels. Op 19 april 2023 staat de eerste vrouwencirkel gepland. Voel je welkom.

Een vrouwencirkel biedt de ruimte en veiligheid om met elkaar te verbinden en delen in vertrouwen, om je kwetsbaar op te stellen. In een vrouwencirkel mag alles er Zijn, alle emoties, gevoelens en gedachten. Samen met elkaar Zijn we in verbinding en luisteren we naar elkaars verhaal, zonder oordeel of zonder meteen een advies of oplossing te willen geven. Dat zijn we vaak geneigd te doen met alle goede bedoelingen, maar uiteindelijk willen we allemaal gezien en gehoord worden in wie we Zijn. En alles wat wij Zijn. In een vrouwencirkel mag gedeeld worden, het hoeft niet. We gaan samen intenties zetten, trekken een inzichtkaart, drinken thee en gaan mee in de flow van dat moment. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning door yoga, mindfulness, meditatie, muziek en schrijfoefeningen.

Je zult je gesteund voelen, krachtiger en wellicht geïnspireerd door de andere vrouwen. We spiegelen elkaar en zo kun je naar huis gaan met waardevolle inzichten voor jezelf en mooie intenties voor de tijd die voor je ligt. De vrouwencirkel is een maandelijkse bijeenkomst. Je kunt ervoor kiezen elke maand te komen of om het eerst eens te ervaren en te voelen of dit bij jou past. Voel je welkom op woensdagavond 19 april in de fijne sfeervolle ruimte van Imagine Femme in Papendrecht. Aanmelden via info@imagine-femme.nl

Praktische informatie:

  • Data tot de zomervakantie (inloop vanaf 19:20)
  • Woensdagavond 19-04 van 19:30-21:30
  • Woensdagavond 17-05 van 19:30-21:30
  • Woensdagavond 14-06 van 19:30-21:30
  • Extra datum: zondagochtend 21-05 van 10:00-12:00

Draag comfortabele kleding en neem een eigen dekentje mee. Yogamatjes en kussentjes zijn aanwezig. Kosten per persoon per avond bedraagt: 33,- Locatie: Imagine-Femme Burgemeester Keijzerweg 20b in Papendrecht.

Meer informatie kun je bij mij opvragen of kijk op FB bij het evenement Vrouwencirkel.