Spring naar inhoud

Vrouwencirkel

Heb jij ook behoefte aan meer Zelfzorg? Aan even de dagelijkse drukte achter je laten? Verbinden met jezelf en andere vrouwen? Wij vrouwen mogen meer met elkaar verbinden en daarom organiseer ik vrouwencirkels. Op 12 november 2023 staat de eerstvolgende vrouwencirkel gepland.

Een vrouwencirkel biedt de ruimte en veiligheid om met elkaar te verbinden en delen in vertrouwen, om je kwetsbaar op te stellen. In een vrouwencirkel mag alles er Zijn, alle emoties, gevoelens en gedachten. Samen met elkaar Zijn we in verbinding en luisteren we naar elkaars verhaal, zonder oordeel of zonder meteen een advies of oplossing te willen geven. Dat zijn we vaak geneigd te doen met alle goede bedoelingen, maar uiteindelijk willen we allemaal gezien en gehoord worden in wie we Zijn. En alles wat wij Zijn. In een vrouwencirkel mag gedeeld worden, het hoeft niet. We gaan samen intenties zetten, trekken een inzichtkaart, drinken thee en gaan mee in de flow van dat moment. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning door yoga, mindfulness, meditatie, muziek en schrijfoefeningen.

Je zult je gesteund voelen, krachtiger en wellicht geïnspireerd door de andere vrouwen. We spiegelen elkaar en zo kun je naar huis gaan met waardevolle inzichten voor jezelf en mooie intenties voor de tijd die voor je ligt. De vrouwencirkel is een maandelijkse bijeenkomst. Je kunt ervoor kiezen elke maand te komen of om het eerst eens te ervaren en te voelen of dit bij jou past. Voel je welkom op zondagmiddag 12 nov. in de fijne sfeervolle ruimte van Imagine Femme in Papendrecht. Aanmelden via info@imagine-femme.nl of via dit evenement

Wil je meer informatie, stuur dan een appje naar 06-81022710

Praktische informatie:

  • Data tot het einde van 2023
  • Woensdagavond 19-04 van 19:30-21:30
  • Woensdagavond 17-05 van 19:30-21:30
  • Woensdagavond 14-06 van 19:30-21:30
  • Zondagmiddag 12-11 van 13:30-15:30
  • Zondagmiddag 10-12 van 13:30-15:30

Draag comfortabele kleding en neem een eigen dekentje mee. Yogamatjes en kussentjes zijn aanwezig. Kosten per persoon per cirkel bedraagt: 33,- Locatie: Imagine-Femme Burgemeester Keijzerweg 20b in Papendrecht.

Een Rite of the Womb is voor alle vrouwen en is een prachtig ritueel van heling en bevrijding, afkomstig uit Zuid-Amerika. Onze baarmoeder is geen plaats om angst en pijn te verzamelen. Het is een plaats voor creatie en het geven van leven. Je ontvangt tijdens dit ritueel een inwijding die je ook weer door mag geven aan andere vrouwen. Verder staat deze middag in een fijne sfeervolle ruimte in Dordrecht in het teken van dit ritueel waarbij we intenties gaan zetten, pijn gaan loslaten en gaan verbinden met elkaar.
Ik zorg voor een veilige ruimte waarin jij je verhaal mag delen als je daar behoefte aan hebt, waar jij je gehoord en gezien voelt en waarin we samen onze vrouwelijke kracht gaan eren.
Als jij je aanmeldt, dan ontvang je van mij via de mail meer informatie over deze middag. (Kun je niet, maar wil je wel graag komen? Er is nog een andere optie op zondag 29 oktober.) Tijdens deze middag ontvang je ook een handout en ik zorg voor thee en lekkere snacks. Samen maken we er een warme en bijzondere middag van. Voel je welkom op zaterdagmiddag 23 september as. om 13:00 in het WY centrum. Inloop: 12:45 Kosten voor deze middag vooraf te voldoen via een betaalverzoek: 67,-
Aanmelden via dit evenement of via de mail: zonnezieltjes@ziggo.nl