Spring naar inhoud

Workshops

Er zijn diverse workshops te boeken, onder FB evenementen zijn de actuele data te vinden van de workshops en lessen. Hier kun je je aanmelden of mail/bel voor meer informatie, zoals vragen over mijn uurtarief. Ook geef ik workshops op locatie, denk aan scholen en peuterspeelzalen. Er is veel mogelijk, neem contact op als je graag een samenwerking met mij aangaat. 

 • 'Ontspanning voor Hooggevoelige Kids' Eerstvolgende datum: maandagochtend 20 dec. 2021 van 10-12:30 Deze workshop is bedoeld voor (hooggevoelige) ouders van hooggevoelige kinderen die hun kind willen begeleiden naar meer rust en ontspanning. Die hun kind willen helpen bij de prikkelverwerking. Wat gaan we doen in deze 2,5 uur durende workshop? (keuze uit ochtend of avondworkshop)
  In een klein groepje in mijn sfeervolle praktijk onder het genot van koffie en thee komen jullie meer te weten over hooggevoeligheid en hoe de prikkelverwerking verloopt bij gevoelige kinderen. Jullie leren meer over het belang van ontspanning en aanraking en hiervoor krijgen jullie praktische tips die thuis toepasbaar zijn. Daarnaast leer ik jullie een hoofdmassage geven (dit oefenen jullie op elkaar) en vertel ik meer over aromatherapie. Er is veel ruimte voor persoonlijke vragen en ik werk op gevoel. De kosten: 55,- pp inclusief alle informatie op papier mee naar huis. 
 • Workshop: Terug in jouw kracht; Visionboard Rouw & Gemis. Heb jij te maken gehad met een verlieservaring en loop jij vast in je proces? Ben je het overzicht kwijt en weet je niet hoe je verder moet? Deze mooie workshop is een fijne start van of een aanvulling op een traject Rouwverwerking in mijn praktijk. We gaan in een klein groepje (max. 3 personen) werken aan een visionboard waarin jij in beeld gaat brengen wat het verlies met je heeft gedaan. Wat is er veranderd, wat wil je loslaten en wat neem je mee? Wat heb jij nodig om weer stappen vooruit te kunnen zetten en in jouw kracht te komen? Er is voldoende tijd en ruimte voor jouw persoonlijke verhaal en onder het genot van koffie, thee en wat lekkers gaan we samen jouw visionboard samenstellen. Ik begeleid jullie hierin door middel van meditatie, een spiegeloefening, ondersteuning van essentiële oliën en eventueel een kaartlegging. Ik zorg voor alle materialen en een veilige omgeving waar jouw verhaal gedeeld mag worden. Je gaat naar huis met waardevolle inzichten en een visionboard dat je kunt ophangen of neerzetten in je huis. Ook krijg je een mooie korting op een Feeling & Healing sessie bij mij. Deze workshop is te volgen vanaf 2 personen, maximaal 3. Wil je liever alleen komen? Dat is ook mogelijk, dan betaal je een meerprijs. De kosten voor de workshop vanaf 2 pers. is 77,- per persoon. Kom je alleen dan betaal je 88,- De eerste datum is op zondagmiddag 6 februari 2022 van 14:30 -16:30 met eventueel uitloop naar 17:00 Wees welkom en kom weer in jouw kracht. Zie evenement op Facebook. 
 • Tweedelige workshop 'Wat spiegelt mijn kind? 28-10-2020 of 04-11-2020 In deze spiegelworkshop gaan we in een klein groepje ouders (minimaal 2, maximaal 3) kijken naar wat jouw kind jou wil vertellen met zijn/haar gedrag. Kinderen zijn onze grootste spiegels en willen ons iets laten zien, een boodschap geven. Zij kunnen ons triggeren met hun gedrag, bijvoorbeeld iets waar jij heel boos of verdrietig van wordt. Of je begrijpt je kind niet en denkt steeds geïrriteerd: Wat is er nu aan de hand, doe eens 'normaal'. Maar jouw kind wil iets aanraken in jou, dit kan iets zijn wat bij jou heeft gespeeld op dezelfde leeftijd, jouw innerlijk kind. Of het gedrag wil jou laten zien dat jij beter voor jezelf mag zorgen, dat jij jezelf niet weg moet cijferen of je kind triggert jou om je grenzen aan te geven. Zomaar een aantal voorbeelden en als je dit kunt zien, als je bereid bent in die spiegel te kijken zal alles veranderen. Je zult anders naar je kind gaan kijken, hem/haar beter begrijpen en er zal meer rust en verbinding komen in het gezin. In deze tweedelige workshop van 2 x 2 uur gaan we samen de diepte in. In deel 1 vertel ik jullie meer over het spiegelen, we gaan specifiek gedrag spiegelen en hiermee oefenen en je krijgt een persoonlijke kaartlegging voor je kind. In deel 2 gaan we nog meer de diepte in en gaan we lichamelijke klachten van je kind spiegelen en naar jouw innerlijk kind kijken. Wat heeft dat meisje of jongetje in jou nodig? Het wordt interessant, waardevol en gaat jou veel inzichten geven. Dit in een veilige en sfeervolle ruimte, koffie en thee staan klaar en er is veel persoonlijke aandacht. Voor deel 1 heb je de keuze uit woensdagochtend 28 oktober of woensdagavond 4 november. Voor het tweede deel plannen we gezamenlijk een nieuwe datum. Je betaalt de 2 delen vooraf, de betaling is tevens een bevestiging van je komst. Dit is nu 90,- voor 2 delen, in 2021 gaat de prijs omhoog! Dus profiteer van deze welkomstprijs... Je krijgt een hoop info mee naar huis en korting op een persoonlijke sessie. Ik houd jullie met liefde de spiegel voor. FB evenement 
 • Kinderpret met Yoga & Klankschalen is een leuke workshop voor kinderen vanaf 3 jaar met hun (groot)ouder en broer/zus. Het is in samenwerking met Birgit van Regenboog Klankschalen.  Op woensdagmiddag 26 februari geven wij deze fijne workshop voor de 2e keer. Het wordt een bijzondere middag met klanken, beweging en rust. Een heerlijk ontspannend momentje in de voorjaarsvakantie. Het thema van deze workshop is 'Rupsje Nooitgenoeg', het prentenboek wat jong en oud blijft boeien! Het doel van deze workshop is samen plezier maken en ontspannen.
  Praktische informatie:
  -Locatie: Inspiratiecentrum Papendrecht - Gerrit van Dalenstraat 45
  -Datum en tijd: 26 februari vanaf 13:15 - 15:00 (inloop vanaf 13:00)
  -Kosten: €17,50 per kind en €12,50 voor de ouder/begeleider.
  Voor een tweede kind uit hetzelfde gezin betaal je 7,50
  -Aanmelden kan tot 19 februari via dit FB evenement of de mail: zonnezieltjes@ziggo.nl